TERMÉKFOTÓZÁS - TÁRGYFOTÓZÁS :

A termékfotózás olyan műfaj, mely a fényképek felhasználásától függően, esetenként különböző igényeket kell, hogy kielégítsen, így esetenként más-más megközelítést igényel a fotóstól is.

Manapság egyre több kis és nagy vállalkozás szeretné beindítani webáruházát, de gyakran a webáruház alapjainak elkészülte után kezdődik csak az igazi nehézség. Esetenként akár több száz terméket kellene felvezetni, melyről nincs fotó. Ráadásul hiába költ komoly összegeket arra, hogy a webáruház jól működjön és esztétikus legyen, jó minőségű termékfotó, design fotók nélkül áruháza valószínűleg kudarcra lenne ítélve. Webáruház termékfotózás esetén, a profi megjelenésen után azonban a legfontosabb szempont, hogy egy kisvállalkozás számára is megfizethető legyen a nagy mennyiségben készülő tárgyfotó is.

Más megközelítést igényel a tárgyfotó, ha a képek egy nyomtatott kiadvány, katalógus részét képezik majd. A képeknek alkalmazkodniuk kell a kiadvány vagy katalógus jellegéhez, megjelenéséhez, elrendezéséhez és a talán kisebb darabszámmal szemben még fontosabb, hogy a termékfotó sorozat a legapróbb részletekig kidolgozott legyen.

A legigényesebb munkát követeli a reklámfotózás, ha akár csak egy terméket is kell a leg frekventáltabb környezetben megjeleníteni. Fizetett hirdetés egy nívós újságban, vagy plakát kihelyezés esetén döntően fontos a tökéletesen megtervezett és kidolgozott tárgyfotó. A reklámfotó minősége, a vásárló számára jelentős utalás mind a termék minőségére, mind a hirdető igényességére.

 

TERMÉKFOTÓZÁS - TÁRGYFOTÓZÁS

A tárgyfotózás célja lehet webáruházának indítása, bővítése, vagy magas színvonalú, fényképes megjelenést igénylő reklám elkészítése. A tárgyfotózás során a célnak leg megfelelőbb tervezéssel célorientáltan készítem munkámat.

Nagy értékű, nagy méretű, vagy éppen magas tételszámban fotóztatni szánt termékeit sem kell szállítania. Termékeit a tárgyfotózás során biztonságban tudhatja, hiszen mobil eszközökkel, professzionális környezetet teremtve az Ön székhelyén, raktárában, vagy éppen irodájában, az Ön jelenlétében történik a fotózás.
Igény szerint azonban a reklámfotó elkészítése során, magas színvonalú stúdió, külső helyszíni, vagy speciális környezetbeli fotózásra is lehetőség van. A reklámfotó minden részletét megtervezve és leszervezve, szükség szerint fotómodell, kellékek, helyszín biztosításával állok rendelkezésére.

termékfotózás - tárgyfotózás

 

TERMÉKFOTÓZÁS - TÁRGYFOTÓZÁS