AKCIÓ!
A 2016 február 31. ig időpontot foglaló első öt pár számára, Budapesten a második fotós rendkívül kedvező áron igényelhető!

 

 

ESKÜVŐ FOTÓZÁS - ESKÜVŐI FOTÓS ORSZÁGOSAN

Kedves esküvőre készülő Ifjú Pár!

Egy fotós számára a legmegtisztelőbb és legfelelősségteljesebb feladat, ha egy pár, élete egyik legszebb és legfontosabb eseményének dokumentálásával bízza meg. Hiszek benne, hogy a házasság egy életre szól. Az esküvői fotózás során nagy felelősség, hogy a fotókat jó szívvel vegyétek elő, és büszkén mutassátok nagy napotok legszebb pillanatait családotoknak, barátaitoknak, de évtizedekkel később majdani unokáitoknak is.  Amennyiben olyan esküvői fotós személyét kerestek, aki ennek a felelősségnek tökéletesen tudatában van az esküvői fotózás alatt, akkor jó helyen jártok.

ESKÜVŐ FOTÓZÁS - ESKÜVŐI FOTÓS ORSZÁGOSAN

 

Mint esküvő fotós az is feladatom, hogy amennyire lehet, csökkentsem a szervezés körüli nehézségeket. Megbízásom esetén nem kell tartanotok késéstől, pontatlanságoktól. Előzetes beszélgetésünk alapján, az esküvőt hetekkel megelőzően, Budapesten vagy vonzáskörzetében felmérem a helyszíneket, és kiválasztom azokat a helyeket, amik ideálisak beállított esküvői fotózás helyszín gyanánt is. Az esküvő előtti napokban bejelentkezem, hogy kicsit megnyugodhassatok: „Az esküvő fotós legalább rendben van. Elég ha mi a torta, csokor, díszek, ruha, menü, stb. miatt aggódunk. ”  :) Az esküvői fotózás igényeitek szerint akár a reggeli készülődéstől a buli végéig tarthat.

Az esküvői fotózás során gondosan ügyelek arra, hogy családtagjaitok, legkedvesebb barátaitok mellett elég kép készüljön az idősebb, kevésbé aktív vendégekről is.  Ezen kívül, ha tehetem, igyekszem elkapni olyan apró „kulisszatitkokat”, melyeket ti talán észre sem vettetek.

Modorommal a lehető legjobban igazodom társaságotokhoz. Amikor kell, maximálisan a háttérben maradok és a legkisebb feltűnéssel fotózok, de ha kell, szívesen kerülök kapcsolatba társaságotokkal, és „veszem a lapot” ha szeretnének magukról (vagy rólatok) egy-egy sajátos vagy éppen vicces fotót.

Az esküvői fotózás alatt maximálisan rugalmas vagyok és nyitott minden ötletetekre, kérésetekre. Ez igaz a kiegészítő szolgáltatásokra is, legyen szó internetes esküvői fotógalériáról, fotókönyvről, papírképekről.

Ha még csak az elején jártok a szervezésnek, vagy éppen le vagytok maradva vele, és az esküvői fotózás megoldásán kívül más esküvői szolgáltatókra is szükségetek lenne, szívesen ajánlok olyanokat, akiket láttam már munka közben, ismerem a visszajelzéseket, és kiváló szakembereknek tartom őket. 
Ilyen ismerőseim között, Budapesten és vidéken egyaránt találhatóak: esküvői zenekar, DJ, menyasszonyi frizura specialista fodrász, sminkes, esküvői helyszín, de akár ceremóniamester (násznagy) is.

ESKÜVŐ FOTÓZÁS - ESKÜVŐI FOTÓS ORSZÁGOSAN 

 

eskövő fotózás - esküvői fotós országosan