ZENEKAR FOTÓZÁS – CD BORÍTÓ TERVEZÉS

  • Koncert fotózás
  • Portfoliófotózás
  • CD borító tervezés, és CD gyártás lebonyolítás
  • Honlap készítés
  • Reklámagyagok tervezése

Családi kötődések miatt, számos zenész társaságában felnőve kerültem a zenekar fotózás profiljába. Sok zenekarral találkoztam melyek tehetségük, kitartásuk, szorgalmuk okán lényegesen többet érdemelnének a közismertség, népszerűség, avagy az üzleti sikerek terén. Sokszor azonban hiába a profi megszólalás. Nem szabad megfeledkezni róla, hogy napjainkban a jó marketing, már elengedhetetlen, és a közönség igénye is túlmutat azon, hogy jó zenét hallgasson. Az internetnek, a nyomtatott médiumoknak, és hasonló információ hordozóknak köszönhetően, ma már egy-egy fénykép gyorsan és sok emberhez juthat el. Ennek köszönhetően gyakran az első benyomások a vizuális kapcsolatra épülnek. Ha honlapotokra, plakátotokra, lemezborítótokra, vagy egy újság megjelenésetekre gondoltok, talán nektek is eszetekbe jut az a mondás miszerint „Egy kép felér ezer szóval”. Egy zenekar esetében ez különösen igaz, hiszen a fotók a zenekar arculatának részévé válnak.

Fotóitoknak tükrözniük kell zenei stílusotokat, de egy efféle vizuális kapcsolatfelvétel alkalmával, célközönségetek részéről, fotóitok révén nyerhetitek el a személyes szimpátiát is. Üzleti szempontból nem elhanyagolgató, hogy fotóitok erősen utalnak a zenekar színvonalára, és sok esetben új megrendelőitek elsődlegesen fotóitok alapján döntik majd el, hogy érdemes-e több információt megtudni rólatok.
Számos koncertet végigfotózva tapasztaltam, hogy ugyanazon előadás tekintetében milyen hatalmas élménykülönbséget jelenthet egy vizuálisan is kidolgozott, látványos színpadtechnikával fűszerezett fellépés, egy kisebb egyszerűbb színpaddal szemben. Ezt az élménykülönbséget adhatja meg a jó fotó, zenekarotok összképével kapcsolatban.

Ha zenekarok terén gyakorlott fotóst kerestek, aki nem csak a színpadon készíthet rólatok jó fotókat, de olyan egyedi portfoliót is biztosíthat nektek, melyet később széles körben használhattok a leg színvonalasabb hanglemez borítók, plakátok, reklámanyagok, valamint honlapotok elkészítéséhez is, akkor keressetek bizalommal.

Reklámanyagaitokat szívesen meg is tervezem, de igény esetén akár a teljes nyomdai lebonyolítást is vállalom. Partnereim bevonásával elkészítjük jól optimalizált honlapotokat, de akár hanglemezetek kivitelezésének teljes lebonyolítását is vállaljuk.

zenekar fotózás - CD boritó tervezés